Atal group d.o.o. firma osnovana je 1999. godine i počela je sa radom kao malo preduzeće, da bi tokom proteklih godina prerasla u jednu od najprestižnijih firmi na našim prostorima. Djelatnost kojom se bavimo je distribucija alkoholnih i bezalkoholnih pića i pratećeg ugostiteljskog materijala.

Krenuli smo iz malih prostorija da bi 2018. godine prešli u novi poslovni objekat na adresi Tvornička br. 3. Objekat sa većim kapacitetom zarad brže, kvalitetnije usluge i većim asortimanom robe poboljšali i proširili način poslovanja.

Distribucija

Poslujemo uz pomoć komercijalista na području Kantona Sarajevo koji su svakodnevno na terenu, prikupljaju narudžbe koje se dostavljaju na adresu kupca i dostupni su za sve informacije u svakom momentu krajnjem potrošaču. Uspješnu i kvalitetnu sardanju smo ostvarili sa preko 5000 kupaca.

Brandovi

Tokom proteklih godina zaslužili smo povjerenje najjačih prodajnih brendova u domenu pića te sa ponosom ističemo da smo već godinama vodeći distributeri za kompanije: Coca-Cola, Calsberg, Tikveš, Bijela voda, Vergnano caffe. U cilju pružanja kvalitetne usluge, uvažavajući različitost naših kupaca i tržista u saradnji sa drugim distributerskim kućama, poslovnim partnerima, vodimo računa o našem asortimanu trudeći se da ispunimo očekivanja naših kupaca.

 

Naša poslovna filozofija

Naš glavni cilj je da izađemo u susret klijentima i da se naše poslovanje proširi preporukom zadovoljnog klijenta. Trudimo se da osjećamo šta Vama treba, čime ćete biti zadovoljni što se tiče naših usluga, da Vam izađemo maksimalno u susret a kao nagradu očekujemo vašu preporuku dalje i Vas kao sigurnog klijenta za naše usluge narednih godina.

vizija

Vizija Atal Groupa je da bude najbolji distributer i zastupnik u Bosni i Hercegovini te kao takva postane standard i mjerilo kvalitete i profesionalnosti u svom segmentu poslovanja – poslovnim subjektima pouzdan partner i društveno odgovorna grupacija.

misija

Misija Atala je pružiti svakom poslovnom partneru najbolju vrijednost za novac kroz vrhunsku uslugu i zadovoljstvo kroz odabran asortiman kvalitetnih brandova.

društvena odgovornost

Društvena odgovornost i s njom povezano odgovorno upravljanje poslovanjem za nas su od ključne važnosti iz profesionalnih razloga, kao i zbog ličnih uvjerenja.